972 52 20 09

El nostre equip

La professionalitat, rigor i experiència dels nostres especialistes al seu servei

Dr. Ernest Martínez Marsal

Buit
Trajectòria
El Dr. Ernest Martínez Marsal, és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va realizar la seva formación com especialista en Urologia per la Fundació Puigvert (1979-1981) on hi va treballar com a membre adjunt durant 8 anys (1982-1990). L’any 1990 va impulsar un projecte pioner com a membre fundador, l’Institut d’Urologia de Girona. Tres anys més tard, l’any 1993 fou fundador de l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques (ACUC) on va dirigir la presidencia entre els anys 1995-2003. Actualment és el Director Mèdic de l’Institut d’Urologia de Girona i Cap del
Servei Concertat d’Urologia de l’Hospital Sant Jaume d’Olot i adjunt d’Urologia a l’Hospital de Santa Caterina de Salt (IAS). Es membre de la Societat Europea d’Urologia i ha publicat articles en diverses revistes d’àmbit tant nacional com internacional.

Dr. Kim Agustí Bassols

Buit
Trajectòria

El Dr. Kim Agustí Bassols, és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista d’ Urologia. Actualment treballa com a membre
Adjunt d’Urologia de l’Hospital Sant Jaume d’Olot. És membre Associat de l’Insitut d’Urologia de Girona.

i realitza part de la seva activitat de visites externes al Gabinet d’Especialitats Mèdiques d’Olot ( GEM) i la Clinica Santa Creu de Figueres.

Dr. Antonio Rosales Bordes

Buit
Trajectòria

El Dr.Antonio Rosales Bordes, és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​es va formar com a metge especialista en Urologia a l’Hospital de la Mar. És Cap Clínic de l’equip de Uro-Oncologia i coordinador de laparoscòpia de la Fundació Puigvert , institució on també ha estat Cap de Trasplantament Renal. Cirurgià-professor en tècnica laparoscòpica i imatge 3D, sent una dels pioners i màxims experts en aquesta tècnica, estant capacitat també en cirurgia robòtica i pioner a Espanya. Membre de l’European Association of Urology, de la Societat Catalana (SCU) i Espanyola d’Urologia (AEU). Actualment és Coordinador Nacional del grup de treball d’endoscòpia, laparoscòpia i robòtica de l’AEU. Autor de més de 50 publicacions científiques nacionals i internacionals, així com de diversos capítols de llibres. Més de 200 conferències i cursos de cirurgia nacionals i internacionals impartides com a professor convidat, també contribuint amb diferents comunicacions a congressos nacionals i internacionals. Autor o coautor de més de 100 vídeos científics. Reconegut amb més de 10 premis d’associacions científiques Membre Associat de l’Institut d’Urologia de Girona.

Dra. Anna Puigvert Martínez

Buit
Trajectòria

La Dra. Ana Puigvert Martínez va estudiar medicina a l’Hospital Clínic de Barcelona on va realitzar la seva formació quirúrgica. Es va especialitzar en Andrologia a l’escola de post graduats de la Fundació Puigvert complint amb el programa formatiu en medicina de la reproducció, trastorns de l’esfera sexual, cirurgia de l’àrea genital i microcirurgia. Va desenvolupar la seva carrera professional com andróloga a la Fundació Puigvert i ha estat metge consultora en diversos centres d’Andrologia. Va presentar la suficiència investigadora en l’any 2003 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre molts altres càrrecs en societats científiques nacionals i internacionals, ha exercit el càrrec de presidenta de l’Associació Espanyola d’Andrologia (ASESA). Ha participat com a ponent convidat en més de 150 esdeveniments científics i ha publicat diversos articles en revistes científiques i publicat diversos capítols
en llibres en l’àmbit de la andrologia tant en l’àrea de la reproducció com de la patologia de l’esfera sexual. És co-editora de el llibre «Sexualitat humana». Ha participat com a investigador en múltiples assaigs clínics.

Susanna Sentís Fernández

Buit
Trajectòria

La Susanna Sentis Fernández es Diplomada en infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona i Cap d’infermeria de l’Institut d’Urologia de Girona.

Paquita Manter Suñol

Buit
Trajectòria

La Paquita Manter Suñol es Cap d’Administració i Secretaria de l’Institut d’Urologia de Girona.

La teva salut comença aquí

Truca al 972 22 19 20

Horari de visites

9h a 14h

16h a 20.30h

Tlf Urgències 972 01 03 00

C/Juli Garreta 9, 4a planta, Girona

Idioma